De beste kooptips voor plafondlampen

1. Bepaal eerst het aantal aankopen Een huis moet de plafondlampen gebruiken in de woonkamer, eetkamer, balkon, keuken, badkamer, slaapkamer, studeerkamer etc. Consumenten moeten het aantal aankopen tellen voordat ze plafondlampen kopen. Net als de slaapkamer kun je dezelfde serie producten kiezen. In de woonkamer en eetkamer kun je producten kiezen uit de moeder en zoon serie. Voor keukens en badkamers kunnen producten worden gekozen met dezelfde afmeting als het geïntegreerde plafond.

2. Kies de vorm van de plafondlamp heeft twee vormen van rond en vierkant. Over het algemeen is het passender om ronde plafondlampen te kiezen in woonkamers zoals slaapkamers en studeerkamers. De woonkamer, eetkamer etc. kiezen voor vierkante plafondlampen om de ruimte ruimer te maken. Keukens en badkamers hebben over het algemeen vierkante vormen, vergelijkbaar met geïntegreerde plafonds.

3. Het masker dat het maskermateriaal van de plafondlamp kiest, is iets dat we echt kunnen aanraken. Er zijn nu veel fabrikanten van plafondlampen op de markt en ze gebruiken verschillende maskermaterialen, de meest voorkomende zijn acrylmaskers, plastic maskers en glazen maskers. De beste zijn geïmporteerde gezichtsschermen van acryl die twee keer zijn uitgerekt. Om de kwaliteit van het masker te testen, kunt u eerst met uw hand op het masker drukken om te zien hoe zacht het is. Leg dan je handen erop en kijk naar de kleur, de rossig is goed. Open ten slotte het deksel om te zien of het gemakkelijk te demonteren is.

4. Afhankelijk van de verschillende gebruikte lichtbronnen, kunnen plafondlampen worden onderverdeeld in gewone gloeilampen, fluorescentielampen, wolfraam-halogeenlampen, LED-lampen, enz. Plafondlampen met verschillende lichtbronnen zijn geschikt voor verschillende plaatsen, bijvoorbeeld voor thuisgebruik hebben LED-lampen de voorkeur. De plafondlamp met LED-lichtbron is niet erg duur, maar hij is zeer energiebesparend, heeft een lange levensduur en is ook erg helder en de kostenprestaties zijn erg hoog.

5. Selecteer de grootte van de plafondlamp grootte is afhankelijk van het verlichtingsgebied. Pas op dat u geen te kleine plafondlamp gebruikt, hierdoor lijkt het plafond leeg, en gebruik geen te grote plafondlamp, dit zal overweldigend overkomen. Over het algemeen geldt dat als het slaapgedeelte kleiner is dan 10 vierkante meter, kies dan een plafondlamp met een diameter van minder dan 45 cm. Kies voor slaapkamers met een afmeting van 10-20 vierkante meter een plafondlamp met een diameter van ongeveer 60cm. De afmeting van de slaapkamer is 20-30, en de diameter van de plafondlamp is ongeveer 80cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *