Lasvit UK: Toonaangevend in handgemaakt glaswerk en verlichting.

Inleiding

Lasvit UK is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van prachtige handgemaakte glazen kunstwerken en verlichting. Met een team van getalenteerde ambachtslieden en ontwerpers, biedt Lasvit UK een breed scala aan op maat gemaakte opties voor residentiële en commerciële ruimtes. In dit artikel zullen we een diepgaande blik werpen op de geschiedenis van het bedrijf, hun productaanbod, en waarom ze een favoriet zijn onder interieurontwerpers en architecten.

Geschiedenis

Lasvit UK heeft zijn oorsprong in de Tsjechische Republiek, waar het bedrijf in 2007 werd opgericht door Leon Jakimič. Sinds de oprichting is Lasvit UK snel uitgegroeid tot een van de meest gewilde merken op het gebied van handgemaakt glaswerk. In 2017 opende Lasvit UK een nieuwe showroom in Londen, waarmee het bedrijf zijn aanwezigheid in de Britse markt verstevigde.

Productaanbod

Lasvit UK biedt een breed scala aan handgemaakte, op maat gemaakte glazen kunstwerken en verlichtingsopties. Hun productaanbod omvat onder andere:

  • Plafondlampen
  • Wandlampen
  • Vloerlampen
  • Hanglampen
  • Kroonluchters
  • Wandpanelen
  • Glas-in-loodramen
  • Glas sculpturen

Waarom kiezen voor Lasvit UK?

Er zijn verschillende redenen waarom interieurontwerpers en architecten voor Lasvit UK kiezen. Hier zijn slechts een paar redenen:

Op maat gemaakte ontwerpen

Lasvit UK biedt verschillende op maat gemaakte opties, waardoor ontwerpers creatieve vrijheid hebben om de perfecte stukken voor hun ruimte te creëren. Het deskundige team bij Lasvit UK werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat elk stuk perfect aansluit bij hun specifieke behoeften.

Kwaliteitswerk

Lasvit UK staat bekend om de uitstekende kwaliteit van hun handgemaakte glazen kunstwerken en verlichting. Elk stuk wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd, waardoor klanten kunnen vertrouwen op de duurzaamheid van elk stuk.

Milieuvriendelijk

Lasvit UK staat erom bekend te werken volgens de hoogste milieustandaarden. Ze gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat hun productieprocessen zo duurzaam mogelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *