Tom Dixon Lustre: Meesterlijke Verlichting en Luxe (Vertaling: Tom Dixon Lustre: Meesterlijke verlichting en luxe)

Introductie

Tom Dixon Lustre is een zeer populaire serie van verlichtingsarmaturen die wereldwijd bekend staat om zijn meesterlijke ontwerpen en luxueuze uitstraling. Het merk Tom Dixon is opgericht door de gelijknamige Engelse industrieel ontwerper in 2002 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest trendy en iconische merken in de designwereld.

Ontwerp en materialen

De verlichtingsarmaturen in de Tom Dixon Lustre-serie zijn voorzien van unieke ontwerpen die zijn geïnspireerd op de verfijnde Japanse technieken van het aanbrengen van iriserende glazuur op aardewerk. De armaturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing, roestvrij staal en mondgeblazen glas, waardoor ze duurzaam en stijlvol zijn.

Messing

Messing is een veelgebruikt materiaal in de meubel- en interieurindustrie vanwege de duurzaamheid en het vermogen om aan te passen aan verschillende ontwerpstijlen. Tom Dixon Lustre maakt gebruik van messing voor de armaturen vanwege de unieke eigenschappen van dit materiaal. Het geeft de armaturen niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar maakt het ook mogelijk om het lichtpatroon te regelen en te sturen, waardoor het de perfecte keuze is voor moderne woonkamers en slaapkamers.

Roestvrij staal

Roestvrij staal is een ander veelgebruikt materiaal in de meubel- en interieurindustrie vanwege de duurzaamheid en weerstand tegen corrosie en roest. Tom Dixon Lustre maakt gebruik van roestvrij staal om de armen en houders van de armaturen te versterken, waardoor ze steviger worden en langer meegaan.

Mondgeblazen glas

Mondgeblazen glas is een techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt om unieke en prachtige glasproducten te maken. Tom Dixon Lustre maakt gebruik van deze techniek om de glazen kappen van de armaturen te maken, waardoor elk stuk uniek en onderscheidend is. Bovendien zorgt deze techniek voor een rijkere kleur en een veel breder scala aan tinten, waardoor de armaturen er nog luxueuzer uitzien.

Lichteffect

De armaturen van Tom Dixon Lustre zijn niet alleen elegant en stijlvol, maar zijn ook ontworpen met een speciale focus op de lichtverspreiding. De iriserende glazuuroppervlakken van de armaturen zorgen voor een uniek lichteffect, dat het omgevingslicht reflecteert en een sfeervolle gloed creëert in de kamer. Het licht is ook dimbaar, waardoor het perfect is voor het creëren van de juiste sfeer in elke kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *