Maak een statement met de verschillende maten van maanlampen

Wat zijn maanlampen?

Maanlampen zijn de nieuwste trendy lampen die de sfeer van uw huis kunnen verhogen. Deze lampen zijn perfect om ’s avonds in slaap te vallen of om te gebruiken tijdens romantische avonden met uw geliefde. Een maanlamp bootst de structuur van de maan na en creëert zo een serene en romantische sfeer.

De verschillende maten van maanlampen

Maanlampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw interieur past. De meest populaire maten zijn 8cm, 10cm, 12cm en 15cm.

8cm maanlampen

De 8cm maanlamp is perfect voor op uw nachtkastje. Het geeft een warm en zacht licht, perfect voor het bekijken van uw favoriete boek voordat u gaat slapen. Het is ook een perfect cadeau voor iemand die van fotografie houdt omdat het hen een kans geeft om foto’s te maken van een object dat zo dichtbij is.

10cm maanlampen

De 10cm maanlamp is de meest populaire maat omdat het een goede balans tussen kwaliteit en prijs biedt. Het is groot genoeg om op uw bureau of op uw salontafel te plaatsen, maar ook klein genoeg om gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.

12cm maanlampen

De 12cm maanlamp is de grootste maat die geschikt is voor gebruik in een slaapkamer of woonkamer. Het is groot genoeg om een ​​stijlverklaring te maken en uw interieur te verfraaien. Deze maat is uiterst populair bij koppels die graag veel tijd in hun woonkamer doorbrengen.

15cm maanlampen

De 15cm maanlamp is de grootste maat en het meest indrukwekkende formaat. Het is perfect om in uw woon- of eetkamer te installeren, omdat het zo groot is als een echte maan. Deze maat van de maanlampen wordt vaak gebruikt als een decoratief stuk op feesten en evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *