Ferm Living Arum: Een Prachtig Design Stuk voor Jouw Interieur

Introductie

Ferm Living Arum is een prachtig designstuk voor jouw interieur en is gemaakt door het Deense bedrijf Ferm Living. Het ontwerp van de lamp is geïnspireerd door de delicate vormen van de aronskelk en voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elke kamer.

Ontwerp

De Ferm Living Arum lamp heeft een organische vorm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor het perfect past in elk interieur en elke ruimte. De lamp heeft een gebogen, bloembladachtige schaduw die rust op een slank, marmeren voetstuk. De combinatie van het marmer en het gepoedercoat metaal zorgt voor een elegante look.

Groottes en Kleuren

De lamp is verkrijgbaar in twee maten: de Arum Tafellamp en de Arum Vloerlamp. De tafellamp is 51 cm hoog en heeft een diameter van 34 cm, terwijl de vloerlamp 134 cm hoog is met een diameter van 45 cm. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, bruin, groen en lichtgrijs.

Functies

De Ferm Living Arum lamp is niet alleen een mooie toevoeging aan jouw interieur, maar heeft ook praktische functies. De lamp kan worden gedimd om een gezellige sfeer te creëren en is perfect als leeslamp of als dramatische lichtbron.

Dimfunctie

De dimfunctie van de lamp kan worden aangepast met een eenvoudige draaiknop op het snoer. Hiermee kun je de helderheid van de lamp aanpassen aan de situatie en de gewenste sfeer creëren.

Prijs

De Ferm Living Arum lamp is niet goedkoop, maar de prijs weerspiegelt de uitstekende kwaliteit en het mooie ontwerp. De tafellamp kost ongeveer €400,- en de vloerlamp ongeveer €800,-.

Lange levensduur

De lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De combinatie van het marmer en het gepoedercoat metaal zorgen voor duurzaamheid en het ontwerp zal blijven passen bij jouw veranderende interieurvoorkeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *