Profiteer van de Voordelen van LED-verlichting met LEDKIA Lighting

Wat is LED-verlichting?

LED-verlichting is de afkorting voor ‘Light Emitting Diode’, oftewel lichtgevende diode. Deze verlichting wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het biedt ten opzichte van traditionele verlichting. LED-verlichting is namelijk energiezuiniger, gaat langer mee en is beter voor het milieu. Daarnaast zijn er talloze verschillende soorten LED-verlichting verkrijgbaar, waardoor het geschikt is voor vele toepassingen.

Wat zijn de voordelen van LED-verlichting?

LED-verlichting biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Hieronder hebben wij een aantal van deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

Energiezuinig

LED-verlichting verbruikt tot wel 90% minder stroom dan traditionele verlichting. Dit komt doordat LED-lampen geen warmte produceren, maar juist licht geven. Hierdoor gaat er geen energie verloren aan warmte-afgifte.

Lange levensduur

LED-lampen gaan vele malen langer mee dan traditionele lampen. Een LED-lamp kan tot wel 50.000 branduren meegaan, terwijl een traditionele lamp gemiddeld tussen de 1000 en 2000 branduren heeft.

Beter voor het milieu

LED-verlichting is beter voor het milieu dan traditionele verlichting. Dit komt doordat er tijdens het productieproces van LED-lampen minder schadelijke stoffen vrijkomen. Ook bevatten LED-lampen geen kwik, wat ze veiliger maakt voor mens en milieu.

Wat is LEDKIA Lighting?

LEDKIA Lighting is een bedrijf dat gespecialiseerd is in LED-verlichting. Het bedrijf is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een breed assortiment aan LED-verlichting ontwikkeld voor zowel particulieren als bedrijven. LEDKIA Lighting onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van haar producten en de uitstekende service die ze biedt. Daarnaast staan duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel bij LEDKIA Lighting.

Welke producten biedt LEDKIA Lighting aan?

LEDKIA Lighting biedt een breed assortiment aan LED-verlichting aan. Hieronder hebben wij een aantal van de producten voor u uitgelicht:

LED-lampen

Bij LEDKIA Lighting zijn verschillende soorten LED-lampen verkrijgbaar. Zo zijn er LED-lampen voor in huis, maar ook voor bedrijven en industriële toepassingen. Daarnaast zijn er LED-lampen verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

LED-strips

LED-strips zijn flexibele lichtbronnen die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Zo kan een LED-strip bijvoorbeeld dienen als decoratieverlichting, maar ook als functionele verlichting in een werkruimte of keuken.

LED-panelen

LED-panelen worden vaak gebruikt in kantoren en andere werkruimtes. Deze panelen zijn energiezuinig, geven een helder licht en gaan lang mee.

Waarom kiezen voor LEDKIA Lighting?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor LEDKIA Lighting. Hieronder hebben wij een aantal van deze redenen voor u op een rijtje gezet:

Hoge kwaliteit

Alle producten van LEDKIA Lighting zijn van hoge kwaliteit. Het bedrijf werkt uitsluitend met gerenommeerde merken en heeft haar eigen kwaliteitsafdeling die streng toeziet op de kwaliteit van de producten.

Uitstekende service

Bij LEDKIA Lighting staat een uitstekende service hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft een klantenservice die altijd bereikbaar is voor vragen en advies. Daarnaast biedt LEDKIA Lighting een snelle levering en een goede garantie op haar producten.

Duurzaam en milieubewust

LEDKIA Lighting is een bedrijf dat duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel heeft staan. Alle producten zijn energiezuinig en milieuvriendelijk geproduceerd. Daarnaast is LEDKIA Lighting erg transparant over haar productieproces en haar ecologische voetafdruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *