Ongewone binnenmuurverlichting: De verbazingwekkende collectie van het Verenigd Koninkrijk

Introductie:

De binnenmuurverlichting is een essentieel onderdeel van elk huis en elke inrichting. Het is niet alleen functioneel, maar kan ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Het Verenigd Koninkrijk biedt een breed scala aan ongewone indoor muurverlichtingsstukken die uw huis een uniek tintje geven. In dit artikel belichten we enkele van de meest verbazingwekkende verzamelingen van ongebruikelijke binnenmuurverlichting in het VK.

Unieke binnenmuurverlichting collecties:

1. Origami Wall Lights:

De Origami wandlampen is een unieke verzameling van geïnspireerde Japanse papieren vouwfiguren ontworpen door de Britse ontwerper Claire Norcross. Ze zijn gemaakt van gesneden en gevouwen papierachtig materiaal. Deze verlichtingsarmaturen prikkelen de zintuigen en voegen een vleugje Japanse culturele invloed toe aan uw interieurdecoratie.

Afbeelding van de Origami Wall Lights: (Hier voeg je een afbeelding in van de Origami Wall Lights)

2. Pipe Wall Lights:

De Pipe verlichtingscollectie is gebaseerd op de vorm en het uiterlijk van leidingbuizen. Deze lampen zijn gemaakt van gepolijst messing, wat een industriële uitstraling heeft. Ze zijn ontworpen door de Italiaanse ontwerper Paolo Mestieri. De Pipe wandlampen zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een eigentijdse en ruige esthetiek in hun huis.

Afbeelding van de Pipe Wall Lights: (Hier voeg je een afbeelding in van de Pipe Wall Lights)

3. Flower Stem Wall Lights:

De Flower Stem Wall Lights zijn ontworpen door de Britse ontwerper Tom Raffield. Ze zijn gemaakt van houten stroken in de vorm van bloemstengels en hebben een organisch uiterlijk en gevoel. Deze unieke verlichtingsarmaturen geven een warm en rustiek gevoel aan uw huis.

Afbeelding van de Flower Stem Wall Lights: (Hier voeg je een afbeelding in van de Flower Stem Wall Lights)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *