Mini Kartell: Stijlvolle en Duurzame Meubels voor Alle Ruimtes

Mini Kartell is een Italiaans meubelmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en duurzame meubels. De collecties van Mini Kartell zijn ontworpen voor alle ruimtes, van de slaapkamer tot de woonkamer, van de eetkamer tot de buitenruimte.

Stijlvolle Meubels

De meubels van Mini Kartell zijn stijlvol en hedendaags. Ze zijn ontworpen om aan te sluiten bij de laatste trends op het gebied van interieurdesign. Mini Kartell biedt een breed scala aan meubels, waaronder stoelen, tafels, banken, kasten en accessoires.

Een van de meest bekende producten van Mini Kartell is de Kartell Louis Ghost Chair. Deze stoel is ontworpen door Philippe Starck en is gemaakt van polycarbonaat. De transparante stoel is een moderne interpretatie van de barokke fauteuil en is geschikt voor zowel binnen als buiten.

Naast de Louis Ghost Chair biedt Mini Kartell nog veel meer stijlvolle meubels. Zo is de Componibili kast, ontworpen door Anna Castelli Ferrieri, een tijdloos design dat al sinds de jaren 60 verkrijgbaar is. De Masters Chair, ontworpen door Philippe Starck en Eugeni Quitllet, is geïnspireerd op de klassieke stoelen van Arne Jacobsen, Eero Saarinen en Charles Eames. De Bubble Club bank, ontworpen door Philippe Starck, is een moderne en duurzame interpretatie van de traditionele bank.

Duurzame Meubels

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van de collecties van Mini Kartell. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast investeert Mini Kartell in onderzoek naar duurzame productiemethoden en hergebruik van materialen.

Een voorbeeld van een duurzaam product van Mini Kartell is de Uncle Jack bank. Deze bank is ontworpen door Philippe Starck en is gemaakt van gerecycled plastic. De bank is recyclebaar en kan eenvoudig worden gedemonteerd. Hierdoor kan de bank aan het einde van zijn levensduur worden gerecycled en opnieuw worden gebruikt.

Daarnaast maakt Mini Kartell gebruik van een milieuvriendelijke productiemethode genaamd Kartell Loves the Planet. Dit programma zorgt ervoor dat de producten van Mini Kartell worden geproduceerd met een vermindering van het energieverbruik en CO2-uitstoot.

Meubels voor Alle Ruimtes

Mini Kartell biedt meubels voor alle ruimtes, van de slaapkamer tot de buitenruimte. De collecties van Mini Kartell zijn ontworpen om te worden gecombineerd en gematcht, waardoor het eenvoudig is om een consistente en stijlvolle uitstraling te creëren.

Voor de slaapkamer biedt Mini Kartell een breed scala aan bedden en nachtkastjes. De Glide bed van Mini Kartell is een moderne interpretatie van het traditionele platformbed en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Het Componibili nachtkastje, dat bij veel van de bedden past, biedt handige opbergmogelijkheden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voor de eetkamer biedt Mini Kartell een breed scala aan tafels en stoelen. De Top Top tafel is een veelzijdige tafel die geschikt is voor zowel binnen als buiten. De stoelen van Mini Kartell, waaronder de Masters Chair en de Charles Ghost Chair, zijn ontworpen om stijl en comfort te bieden.

Voor de buitenruimte biedt Mini Kartell een breed scala aan meubels die bestand zijn tegen de elementen. De Bubble Club bank is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een uitvoering die speciaal is ontworpen voor gebruik buiten. De Dr. Yes stoelen van Mini Kartell zijn ook geschikt voor buiten en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Conclusie

Mini Kartell is een stijlvol en duurzaam meubelmerk dat meubels biedt voor alle ruimtes. De collecties van Mini Kartell zijn ontworpen om bij de laatste trends op het gebied van interieurdesign aan te sluiten en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Of je nu op zoek bent naar meubels voor de slaapkamer, eetkamer, woonkamer of buitenruimte, Mini Kartell heeft een breed scala aan opties die passen bij jouw stijl en behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *