Vertigo Lamp Petite Friture: Een Unieke en Betoverende Verlichtingsoplossing

Introductie van de Vertigo Lamp Petite Friture

De Vertigo Lamp Petite Friture is een prachtige en unieke lamp die in 2010 is ontworpen door de Franse ontwerper Constance Guisset. Het ontwerp van de lamp is geïnspireerd op het gevoel van duizeligheid – vertigo in het Frans – dat wordt veroorzaakt door het ronddraaien van de lamp. De lamp bestaat uit een grote, dunne schijf die lijkt te zweven in de lucht, omringd door draden die een web vormen. Het resultaat is een betoverend effect van licht en schaduw, waardoor de lamp een echt kunstwerk is.

Het ontwerpproces van de Vertigo Lamp Petite Friture

Constance Guisset begon met het ontwerpen van de Vertigo Lamp Petite Friture door een kartonnen model te maken en deze rond te draaien om het gevoel van duizeligheid te ervaren. Vervolgens maakte ze verschillende mock-ups om de juiste vorm en grootte te vinden, voordat ze de definitieve versie creëerde. Het ontwerp van de lamp maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie, waardoor het licht helder is en de lamp energiezuinig is.

De functionaliteit van de Vertigo Lamp Petite Friture

Naast de esthetische waarde heeft de Vertigo Lamp Petite Friture ook functionele voordelen. De lamp is gemakkelijk te monteren en demontag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *