Scandinavische hanglamp voor elke kamer

Niet iedereen begrijpt decoratie, en ik zeker niet, dus wat moet ik doen? Bekijk meer decoratiekoffers. We kunnen niet al onze hoop op ontwerpers vestigen, we moeten in ieder geval een beetje weten over Scandinavische decoratie. Dus ik dacht erover om de balans op te maken van enkele must-see gidsen voor decoratie in Scandinavische stijl, het thema van vandaag is hanglamp. Lampen zijn onmisbaar in de decoratie en hanglampen zijn ook een van de belangrijke symbolen van de Scandinavische stijl. Een van de must-see decoraties in Scandinavische stijl: kroonluchters in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, laten we eens kijken.

Hanglamp met veren in Scandinavische stijl

Zacht en pluizig, als een wolk of een marshmallow die aan het dak hangt, het is prachtig. Het is met de hand gemaakt van natuurlijke ganzenveren en de stijl is erg hoog, vooral de ophanging is meer pluizig. Nadat de stroom is ingeschakeld, is het licht erg zacht, niet verblindend en erg zacht. Geschikt voor woonkamer, slaapkamer en studeerkamer. Het is ook erg handig om voor te zorgen, gewoon lichtjes blazen met een föhn, een zeer zachte kroonluchter.

Scandinavische sfeer persoonlijkheid eettafel hanglamp

Een vervormbare eettafel hanglamp, je kunt vrij wisselen tussen de eenlijnige vorm en de kruisvorm, één keuze, twee veranderingen, kies volgens je eigen behoeften. De eenlijnige vorm is geschikt voor een lange eettafel en de kruisvorm is geschikt voor een ronde tafel.Ze zijn erg handig en je hoeft je geen zorgen te maken over het veranderen van de eettafel in de toekomst. Het belangrijkste is dat het uiterlijk van deze hanglamp ook goed is en niet veroudert.

Scandinavische stijl creatieve persoonlijkheidskleur enkele kop hanglamp

Een eenvoudige lamp kan uw eetkamer verlichten, geen kleine kroonluchter, één is voldoende. Er zijn verschillende kleuren om uit te kiezen, u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. Naast de eetkamer zijn je studeerkamer, balkon en je kleine tuin allemaal zeer geschikt.

Creatieve eenvoudige hanglamp in Scandinavische stijl

Een zeer artistieke hanglamp, met een bol die aan de metalen slash hangt, hij ziet er prachtig uit en heeft een gevoel van impact met lijnen. Hij kan gebruikt worden als slaapkamerkroonluchter of als kroonluchter voor uw eigen studeerhoek. De hoogte van de hanglamp kan naar eigen behoefte worden gekozen.Sommige vrienden gebruiken hem als kleerkastverlichting en vloerlamp.Je kunt hem op elke gewenste manier gebruiken.

Scandinavische minimalistische creatieve hanglamp

Prachtig geometrisch lijnontwerp, minimalistisch design, zeer creatief, geschikt voor gezinnen met minimalistische decoratie. De sterk overdreven takvorm is indrukwekkend en maakt de hersenen van mensen open. Geschikt voor woonkamer, studeerkamer, slaapkamer. Er zijn vier koppen en zes koppen, je kunt kiezen op basis van de ruimte die je gebruikt.

Nordic persoonlijkheid creatieve mode kunst witte hanglamp

Als je naar de foto kijkt, is het alsof je een paar witte kiezelstenen thuis ophangt, het ziet er mooi en zacht uit. De lampenkap is gemaakt van ruw glas, dat een goede textuur en zachter licht heeft. Persoonlijk vind ik deze kroonluchter wel geschikt voor een studeerkamer, of een balkon, maar niet voor een restaurant.Wat vinden jullie?

In feite zijn er veel soorten kroonluchters in Scandinavische stijl, en ik zal deze vandaag tijdelijk delen. Ik zal het in volgende artikelen met je delen, naast kroonluchters zijn er wandlampen, vloerlampen en ga zo maar door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *