Waar worden de slaapkamer wandlampen meestal geïnstalleerd?

1. Wandlamp is handig voor verlichting

De bedwandlamp verwijst naar de verlichtingslampen die aan het hoofdeinde van het bed zijn geïnstalleerd, dus waar is de installatiepositie van de bedwandlamp? Bepaal voordat u de bedwandlamp installeert eerst de hoogte van de wandlamp vanaf de grond en de afstand tot de muur. Als de installatiepositie van de bedwandlamp te hoog is, heeft dit een bepaalde impact op de verlichting en zal het licht worden verstrooid, wat niet bevorderlijk is voor het concentreren van licht. Als de installatiepositie van de bedwandlamp te laag is, zal deze gemakkelijk het hoofd raken, maar deze mag niet te hoog zijn voor het verlichtingseffect. Gewoonlijk is de hoogte van de installatie van de bedwandlamp tussen 1,5 – 1,7 meter van de grond en 9,5-49 cm van de muur.

2. De positie van de wandlamp is geschikt

Met de geleidelijke verbetering van het esthetische bewustzijn van mensen en het niveau van vakmanschap, hebben de bedwandlampen op de markt nieuwe en modieuze ontwerpen, en het unieke vormontwerp verbetert de decoratie aanzienlijk, die het comfort en de warmte van de hele ruimte volledig interpreteert, waardoor lichaam en geest comfortabeler.Ontspan. Dus waar is de installatielocatie van de bedwandlamp? Het gebruik van de bedwandlamp maakt de ruimte voor een groot deel warmer en comfortabeler.De installatiepositie van de bedwandlamp is direct gerelateerd aan de verbetering van de esthetiek.Voor de installatie moet eerst de specifieke hoogte van het bedoppervlak worden gemeten De hoogte van de inbouwpositie van de bedwandlamp moet matig zijn, niet te hoog of te kort.

3. De lichtschakelaar op het bed moet binnen handbereik zijn

Omdat verschillende soorten lampen in verschillende posities worden geplaatst, plaatst u een vloerlamp naast het bed, een tafellamp op het nachtkastje of een kleine wandlamp aan de muur bij het bed. Als de schakelaar van het bedlampje voor u niet gemakkelijk bereikbaar is, kunt u het licht gemakkelijk uitschakelen wanneer u slaapt en hoeft u niet te worstelen om de schakelaar te vinden of de helderheid aan te passen. Waar wordt de slaapkamerwandlamp over het algemeen geïnstalleerd?Volgens de bovenstaande inleiding moet de wandlamp op een geschikte hoogte worden geïnstalleerd, niet alleen om een ​​mooi effect te bereiken, maar ook om de veiligheid te garanderen om het hoofd niet aan te raken. Maar de bedlamp moet erop letten dat de schakelaar zich in een positie moet bevinden die geschikt is om uit te reiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *