De beste Fietsen Tracties van Nederland in 2022

De zomer komt eraan en neem met de opening van het thema-evenement #cyclingholland# een kijkje bij de aanbevolen fietsattracties in heel Nederland.

Hoe kan fietsen zonder de juiste verlichting? Als je ook wilt gaan fietsen, vind je misschien op 4lightings de voor jou meest geschikte buitenrijverlichting. Samen zullen we de unieke rijstijl van Nederland blijven introduceren bij het publiek. Ik kijk er naar uit om binnenkort samen in Nederland te rijden!

Fietsen Rotterdam

Fietsen Rotterdam

Rotterdam is een stad vol design en een proeftuin voor getalenteerde architecten. De nieuwe en modieuze gebouwen en graffitiwijken zijn zeer geschikt voor fietstochten. Rotterdam is ook een wereldberoemde havenstad, bekend als de poort naar Europa.

Fietsen op de Swan Bridge, de kubuswoningen bewonderen en vervolgens naar de Markthal Market gaan om lokale delicatessen te proeven terwijl je de meeslepende kunst bewondert, is ook een goede keuze.

In het pas geopende openbare kunstmagazijn van Museum Boijmans van Berningen kun je eind vorig jaar een spiksplinternieuw kunstmodel bekijken. Hier vindt u de nevenschikking van oude kunst en hedendaags design, en het nieuwe tussen oud en nieuw. De verenigingen, fietstocht Rotterdam om de eigenzinnigheid van de stad te ontdekken.

Fietsen Rotterdam

Fietstocht Giethoorn

De rust van Giethoorn Village is net zo ver weg van de drukte als de naam doet vermoeden, alsof je in een paradijs komt. Naast raften in de rivier is fietsen nog beter om te genieten van het schilderachtige landschap in Giethoorn Village.

Kleine bruggetjes, boerderijen, tuinen en grachten hebben een weids uitzicht. Tijdens het fietsen door het landschap is het lichte vogelgezang eindeloos te horen. De hele sfeer is zo stil en vredig. Fietsend door Giethoorn Village komt u in een natuurlijke beeldrol.

Fietstocht Giethoorn

fietsen in amsterdam

Elke straat en elk kruispunt in de hoofdstad kan genieten van een verscheidenheid aan fietsfoto’s. De fietsgewoonten van Amsterdam zijn diep geworteld in de harten van de mensen. Ongeacht mannen, vrouwen, kinderen en kinderen, alle soorten fietsen komen in beeld en vormen een uniek landschap.

Fietsen naar de grote musea is natuurlijk de eerste keuze, terwijl rijden in het Keukenhof Park om in het voorjaar de mooiste tulpen te zien een unieke Nederlandse ervaring is.

Huur een fiets, rijd in de eindeloze bloemenzee en je humeur zal bloeien met de bloemen. Rijd door Amsterdam en ervaar oneindige romantiek.

fietsen in amsterdam

Fietsen Eindhoven

Eindhoven barst van de innovatie, het is de vierde industriestad van Nederland en een van de vier grootste hightech-nederzettingen van Europa.

Het hightech park in Eindhoven is de thuisbasis van veel grote bedrijven. Er zijn meer dan 5.000 zakenmensen uit meer dan 50 landen en er zijn veel hightech-prestaties.

Fietsen door de stad om een ​​scala aan nieuwe dingen te zien, zoals een bezoek aan Cyklist Bike Restaurant, een restaurant, winkel en studio, aanbevolen voor een heerlijke lunch, een kopje geurige koffie en aankopen in de winkel Een fietsshirt of fietsuitrusting, fietsen door Eindhoven is een hele nieuwe ervaring.

Fietsen Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *