3D Warehouse en Wandlamp

wandlamp 3d magazijn

Wandlamp

3D Warehouse is ’s werelds grootste verzameling vooraf ontworpen SketchUp-modellen van hoge kwaliteit, van merken die u kent en waar u van houdt. Miljoenen ontwerpers gebruiken het Warehouse om de juiste 3D-modellen en objecten voor hun projecten te vinden. De enorme bibliotheek omvat alles van meubels en verlichting tot luifels, merkiconen en voertuigen, plus materialen voor elke mogelijke toepassing. Het is ook een geweldige plek om uw eigen modellen te delen en online in contact te komen met andere SketchUp-gebruikers. 3D Modellen beschikt over geavanceerd zoeken, statistieken, weergavetools en nog veel meer. U kunt zelfs uw eigen modellen uploaden naar het magazijn en andere SketchUp-gebruikers er opmerkingen over laten maken. Dat is een win-win situatie voor alle betrokkenen!
Met miljoenen items die zich al in het Warehouse bevinden en er steeds meer worden toegevoegd, is het gemakkelijk te begrijpen waarom 3D Warehouse zo’n waardevol bezit is geworden voor ontwerpers over de hele wereld.