Checklist voor essentiële reisbenodigdheden voor de korte termijn

Sommige dingen moet je meenemen op reis, anders sta je echt hulpeloos op een andere plek! Maar het is niet aan te raden om alles mee te nemen, onze bagageruimte is immers beperkt, dus wat moeten we meenemen voor een korte trip? We hebben een checklist voor korte reizen samengesteld waarvan we hopen dat deze nuttig voor u zal zijn.

Instapkist

Mijn eigen instapkoffer is 20 inch. Vergeet niet om de doos strikt te controleren! Goedkope luchtvaartmaatschappijen nemen vaak geen bagage mee, dus zorg ervoor dat je er een koopt die mee kan in het vliegtuig!

Een schooltas waar veel in kan

Hoewel veel plaatsen zich niets aantrekken van het gewicht van de instapkoffer, wegen goedkope luchtvaartmaatschappijen soms de instapkoffer! We hebben dus ook een grote schooltas nodig om het gewicht in onze koffers te dragen. Als de luchtvaartmaatschappij de cabine wil wegen, kunnen we de inhoud van de koffer in onze schooltas doen.

Canvas tas of kleine tas om uit te gaan

Meisjes zullen zeker verschillende tassen nodig hebben die bij hun kleding passen als ze gaan spelen, dus ik kies er meestal voor om 1-2 canvas tassen mee te nemen, of hele kleine tassen, zodat ze niet de stoel van onze koffer in beslag nemen.

Proefverpakkingen of subverpakkingen huidverzorgingsproducten

Ik laat monsters van sommige huidverzorgingsproducten meestal ongebruikt, zodat ik ze kan gebruiken als ik op reis ben. En over het algemeen kan de grootte van kleine en middelgrote monsters minder zijn dan 100 ml, die in het vliegtuig kan worden gebracht. Het is ook erg handig.

Gezichtshanddoek

De schone en hygiënische voordelen van washandjes bij dagelijks gebruik zijn waarschijnlijk overbodig. Het voordeel van de gezichtshanddoek tijdens het reizen is dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de gezichtshanddoek de volgende ochtend niet droog is, en de droge handdoek zal gemakkelijk oud worden in de bagage, maar u hoeft zich daar geen zorgen over te maken een probleem wanneer u de gezichtshanddoek gebruikt!

Vershoudzakje voor kleine broodjes

Dit is voor als we wat vuilniszakken en subzakken nodig hebben tijdens onze reizen. Bijvoorbeeld handdoeken, sokken etc. die tijdens het reizen niet zijn gedroogd. Het is dus noodzakelijk om enkele tassen voor te bereiden.

U-vormig kussen

Als je lang onderweg bent, dan is een U-vormig kussen om de kwaliteit van de slaap tijdens de reis te garanderen hard nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *