Hoe leer je fotografie voor beginners

Voor beginners is het nog steeds erg nodig om meer foto’s te zien die door andere mensen zijn gemaakt. Omdat je op deze manier wat nuttige fotografiekennis kunt leren, zoals de compositiemethode en de opnamehoek voor fotografieliefhebbers. Dus hoe leren nieuwelingen fotografie? Hoe kunnen ze snel hun fotografische vaardigheden verbeteren? De volgende editor geeft je een gedetailleerde introductie, laten we eens kijken!

1. Ken de basisbediening van de camera:

Na aankoop van de camera is het aan te raden om de handleiding nog eens goed door te lezen. De handleiding is een goede hulp voor iedereen om vertrouwd te raken met de camera. Elke knop van de camera en de speciale functies van de camera zijn terug te vinden in de handleiding, en het is heel duidelijk.

2. Begrijp de relatie tussen ISO, diafragma en sluiter:

Er zijn drie belangrijke factoren in een spiegelreflexcamera, één is ISO, die het diafragma kan regelen, één is het diafragma, dat de vervaging van de achtergrond van de foto kan regelen, en de andere is de sluiter, die met hoge snelheid opnamen kan maken. of langzame objecten.

3. Het regelt het licht van de camera:

Naast de invloed van de buitenwereld op het licht van de camera kunnen we ook veel licht verkrijgen door het aanpassen van diafragma, sluiter en andere gegevens van de camera Indien nodig kunnen we ook een statief en flitser kopen.

4. Fotocompositie vereist meer oefening:

Een goede foto moet een goede compositie hebben.We moeten tijdens het fotograferen leren, naar andermans werk kijken en zien hoe anderen foto’s samenstellen en wat voor soort ideeën ze gebruiken, zodat je snel vooruitgang kunt boeken.

5. Probeer werken met verschillende thema’s te schieten:

Je moet ook verschillende soorten foto’s maken. Nadat je een model hebt genomen, kun je de straat op lopen om foto’s van vreemden te maken. Als je het leuk vindt om landschappen te fotograferen, kun je ook overwegen een macrolens te kopen om foto’s van te maken bloemen en insecten.

6. Importeer in de computer voor later stadium:

Een goede foto is misschien niet nabewerkt, maar de foto’s die nabewerkt zijn, zijn over het algemeen beter.We moeten nabewerken (PHOTOSHOP), een verplichte cursus voor fotografie, studeren.

7. Stuur het naar sociale netwerksites om de beoordelingen van anderen te zien:

Nadat je foto’s hebt gemaakt, kun je er meer delen, ze op sociale netwerksites plaatsen zodat vrienden er opmerkingen over kunnen maken, zien waar je het niet goed genoeg doet, en dan hard blijven werken om jezelf te blijven verbeteren.

8. Zoek een goede leraar en vriend om samen vooruitgang te boeken:

Als je vrienden hebt die samen fotografie spelen, wordt het nog beter. Je kunt samen op pad gaan om foto’s te maken, samen apparatuur en lenzen uitwisselen om meer en betere foto’s te maken, samen communiceren en samen vooruitgang boeken.

Het bovenstaande is de introductie van verschillende methoden voor beginners om fotografie te leren.Heb je het geleerd? Ik hoop dat je snel je fotografische vaardigheden kunt verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *